Karma Oorbellen

Karma Oorbellen

37,00

De Karma Oorbellen van Lavani de cirkel is het symbool van de kosmos die in de meest algemene zin synoniem is aan het universum of de wereld. Door de combinatie van glans en kleur van de stenen in deze oorbel, is het bedoeld om de schoonheid en kracht van de ruimte na te bootsen die dit stuk tot een elegant en verfijnd juweel maken. Je kunt de Karma Oorbellen combineren met de Karma Ring uit dezelfde collectie.

Lavani SUPERNOVA-collectie. De Lavani-collectie vindt zichzelf opnieuw uit: het universum inspireert deze nieuwe collectie, vol elementen zoals sterren, manen en zelfs sterrenstelsels. Een explosie van nieuwe vormen, maar opnieuw met ons kenmerk: natuurlijke kwarts druzes, dit keer gecombineerd met andere natuurstenen.

  • Kleur: Wit, Grijs.
  • Stenen: labradoriet, maansteen.
  • Afwerking: 24 karaats goud.
  • Sluiting: traditionele moer.

Bekijk hier de Karma Ring, en hier de complete collectie van Lavani.

Maansteen behoort tot de groep van silicaten en wordt aangetroffen in plutonische gesteenten. Het is sterk verbonden met de maan en intuïtie. Binnenin de steen zijn dunne laagjes orthoklaas en albiet op elkaar aangebracht, dit geeft het zijn prachtige glans. Het licht valt op de dunne lagen die het verstrooien in een fenomeen dat bekend staat als adulearescentie.

Labradoriet behoort tot de groep veldspaat en we vinden het in plutonische gesteenten. Het is een regenboogachtige edelsteen, met een grijze basis en reflecties in blauw, groen, zilver, geel en goud. Labradoriet zou zeer beschermend zijn, het vormt een barrière tegen negatieve energieën.

Dit product is uitverkocht

gratis verzending boven € 50,-
persoonlijke aandacht bij iedere levering crown
Details
Kleur

Grijs

Merk

Lavani

Artikelnummer: LA-KARMA-OORBELLEN Categorieën: , , Tag: Brand: