Horomia Wasparfum Petali-di-Peonia
Horomia Wasparfum Petali-di-Peonia

Horomia Wasparfum Petali-di-Peonia 500ml

25,95

HOROMIA is een wasparfum die zorgt dat je was dagen lekker blijft ruiken. De Horomia Wasparfum Petali-di-Peonia 500ml is een heerlijke geurmix van bloemen en pioenroos.

Waarom wasparfum?

Een heerlijk geur aan al je wasgoed die ook nog eens dagenlang blijft? Wie wil dat niet! Wasparfum is een luxe aanvulling op je wasmiddel. Een kleine hoeveelheid parfum in het bakje van de wasverzachter zorgt voor een sensationele geur aan al je wasgoed. Al je lievelingskleding, sportkleding, delicate stoffen, beddengoed en handdoeken komen heerlijk geparfumeerd uit de machine. Je hele linnenkast, ja zelfs je hele huis zal heerlijk ruiken. Maar wasparfum doet meer…. het verzorgt de vezels van je wasgoed en de kleuren blijven langer mooi. Ook zijn wasparfums beter voor je machine dan wasverzachters en andere geurmiddelen.

Hoe te gebruiken: Algemeen: Te gebruiken zowel voor wassen in de wasmachine als voor wassen op de hand. Horomia Wasparfum Petali-di-Peonia 500ml is geschikt voor alle soorten stoffen. Geconcentreerd product, schudden voor gebruik. Flesje is voorzien van handige schenktuit.

Machinewas: Giet 5/10 ml wasparfum in het bakje bestemd voor de wasverzachter, afhankelijk van de intensiteit van het te verkrijgen parfum.

Handwas: Voeg 5/10 ml wasparfum toe aan 5 liter water, afhankelijk van het te verkrijgen parfum. Gebruik handschoenen ter bescherming van de handen.

Let op: het product kan een allergische reactie veroorzaken. Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter! Dit geldt in het bijzonder voor personen met astmatische,- en/of allergische aandoeningen. Bij inname of contact met de ogen direct contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost.

Bekijk hier alle wasparfums van Horomia.

Dit product is uitverkocht

gratis verzending boven € 50,-
persoonlijke aandacht bij iedere levering crown
Details
Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 6,5 × 6,5 × 16,5 cm
Inhoud

500 ml

Merk

Horomia

Artikelnummer: HO-WP-PEONIA-500ML Categorieën: , Tag: Brand: