Soak Proefpakket
Soak Proefpakket
Soak Proefpakket

Soak Proefpakket

9,95

Het SOAK Proefpakket is de moderne was verzorging. Om kennis te maken met het product en de verschillende geuren hebben we dit proefpakket met 7 geuren. Het is perfect voor het wassen van je meest sexy lingerie, zachtste truien, badkleding en alle fijne was die je het meest belangrijk vindt. SOAK is gemaakt in Canada en is gemakkelijk te gebruiken, een heerlijk ruikend wasproduct dat niet uitgespoeld hoeft te worden. De milieuvriendelijke wash reinigt en is ideaal voor hand en of machine was. Laat je was en de planeet wat liefde zien met SOAK

Verkrijgbaar in een grote fles van 375 ml goed voor ongeveer 75 keer wassen, en in een reis flesje van 90 ml goed voor ongeveer 18 keer wassen zodat je ook op vakantie kan genieten van de heerlijke geur.

  • Gemaakt met plantaardige en hernieuwbare ingrediënten
  • Biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij, kleurstofvrij, sulfaatvrij
  • Veilig voor hand- of machine was
  • Het Soak Proefpakket bestaat uit 5ml zakjes met Pineapple, Scentless, Fig, Yuzu, Celebration, Lacey en de nieuwe geur Wild Mint.

Het product is lief voor je delicate was en lief voor de planeet want het product is volledig biologisch afbreekbaar, inclusief de verpakking. Doordat je je was ook enkel 15 minuutjes laat “soaken” bespaar je ook nog eens veel water in tegenstelling tot de traditionele was methodes met heel veel spoelen.

Bekijk hier alle geuren van SOAK.

Dit product is uitverkocht

gratis verzending boven € 50,-
persoonlijke aandacht bij iedere levering crown
Details
Merk

SOAK

Artikelnummer: SOAK-PROEF Categorieën: , Tag: Brand: