Welkom bij LIV bodyfashion!

Deze webshop is gespecialiseerd in dameslingerie, vrouwenbadmode en nachtkleding voor women. Hier bestel je snel jouw originele aankopen. Je vindt bij LIV bodyfashion kwaliteit voor een prima prijs. En: never underestimate the power of good lingerie on a bad day.

Wie zijn de eigenaren van LIV bodyfashion?

LIV bodyfashion is ontstaan door een lang gekoesterde droom om een eigen bedrijf te starten dat te maken heeft met de kracht van vrouwen. Mijn naam is Jovanka en samen met mijn moeder, Marjan, zijn wij LIV bodyfashion begonnen. Lingerie is the maximum expression of woman’s femininity (Dolce and Gabbana)

Authenticiteit en verfijning

Ik, Jovanka, had altijd al een grote liefde voor goede lingerie en badkleding. Wat als we een webshop zouden aanbieden waar je net dat stukje authenticiteit en verfijning vindt dat je niet in de doorsnee winkel vindt? Dat leek me een goed idee. Dat was welkom in de wereld. LIV bodyfashion was geboren!

Lingerie-webshop

Dit is dan ook een shop waar een waaier aan vrouwen dameslingerie en -badkleding te vinden is. Wat past bij jou? Ga daar dan voor! LIV bodyfashion is een winkel waarin wij enkel merken verkopen die we zelf ook zouden kopen. Merken waar we 100% achter staan. Wearing what I want, when I want, if I want

Lingerie-merken waar wij achter staan

Wij reizen veel en kwamen on the road in aanraking met diverse grote internationale merken. Deze lingerie brands zijn niet vluchtig en tijdelijk. Nee, ze bieden mode producten aan die na een jaar nog steeds bruikbaar en toonbaar zijn.

Logo en betekenis van de afkorting LIV

Hiernaast zie je het logo van LIV bodyfashion. Het logo maakt meteen duidelijk waar dit bedrijf voor staat.

  1. De paarse bloem met hartje staat voor Liefde, omdat wij vinden dat elke vrouw van zichzelf moet houden. Ons slogan is niet voor niets: embrace your body. Wat geeft het roze bloemetje met kroon weer?
  2. Ik, dit omdat wij geloven dat de vrouw vaker voor zichzelf moet kiezen en dus onder andere zichzelf ook eens mag verwennen.
  3. Wat betekent het koraal oranje bloemetje met de lotusbloem? Vrouwelijkheid, en dat zegt alles over LIV bodyfashion!
Embrace your body Liefs, LIV bodyfashion Wil je nog meer weten over onze lingerie webshop? Schroom niet en stel je vraag via het contactformulier of stuur ons een bericht via WhatsApp. Wij zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.
10 december 2016 — LIV Bodyfashion