Welkom bij LIV bodyfashion!

Deze webshop is gespecialiseerd in dameslingerie, vrouwenbadmode en nachtkleding voor women. Hier bestel je snel jouw originele aankopen. Je vindt bij LIV bodyfashion kwaliteit voor een prima prijs. En: never underestimate the power of good lingerie on a bad day.  

Wie zijn de eigenaren van LIV bodyfashion?

LIV bodyfashion is ontstaan door een lang gekoesterde droom om een eigen bedrijf te starten dat te maken heeft met de kracht van vrouwen. Mijn naam is Jovanka en samen met mijn moeder, Marjan, zijn wij LIV bodyfashion begonnen. Lingerie is the maximum expression of woman’s femininity (Dolce and Gabbana)

Authenticiteit en verfijning

Ik, Jovanka, had altijd al een grote liefde voor goede lingerie en badkleding. Wat als we een webshop zouden aanbieden waar je net dat stukje authenticiteit en verfijning vindt dat je niet in de doorsnee winkel vindt? Dat leek me een goed idee. Dat was welkom in de wereld. LIV bodyfashion was geboren!

Lingerie-webshop

Dit is dan ook een shop waar een waaier aan vrouwen dameslingerie en -badkleding te vinden is. Wat past bij jou? Ga daar dan voor! LIV bodyfashion is een winkel waarin wij enkel merken verkopen die we zelf ook zouden kopen. Merken waar we 100% achter staan. Wearing what I want, when I want, if I want

Lingerie-merken waar wij achter staan

Wij reizen veel en kwamen on the road in aanraking met diverse grote internationale merken. Deze lingerie brands zijn niet vluchtig en tijdelijk. Nee, ze bieden mode producten aan die na een jaar nog steeds bruikbaar en toonbaar zijn.

Logo en betekenis van de afkorting LIV

Onze naam maakt meteen duidelijk waar dit bedrijf voor staat. 

  1. Liefde, omdat wij vinden dat elke vrouw van zichzelf moet houden. Ons slogan is niet voor niets: embrace your body
  2. Ik, dit omdat wij geloven dat de vrouw vaker voor zichzelf moet kiezen en dus onder andere zichzelf ook eens mag verwennen.
  3. Vrouwelijkheid, en dat zegt alles over LIV bodyfashion!

En het logo zelf? Dat is een lotus bloem waar je ook een bh in kunt terug zien. Daarom heen zie je een soort kader, dat staat voor "out of the box" omdat wij niet de standaard lingerie shop zijn. 

Embrace your body

Liefs, LIV bodyfashion

Wil je nog meer weten over onze lingerie webshop? Schroom niet en stel je vraag via het contactformulier of stuur ons een bericht via WhatsApp. Wij zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.