Bedankt dat je voor LIV bodyfashion hebt gekozen!

Zodra je bestelling is bevestigd, maken wij je pakketje met veel liefde klaar voor de bezorger. Wij proberen je bestelling altijd binnen 2 werkdagen te versturen.

Na verzending van je pakketje ontvang je een e-mail met een track and trace-code. Zo blijf je altijd op de hoogte van de meest actuele bezorginformatie. Handig, want zo weet je precies in welk tijdslot de bezorger voor je deur staat.

In geval van nationale feestdagen of drukte bij de bezorgdienst kan het voorkomen dat je pakketje iets vertraagd is. Uiteraard zullen wij je hier, waar mogelijk, altijd van op de hoogte houden.

Woon jij in Nederland en plaats je een bestelling ter waarde van €50,- of meer? Dan bezorgen wij jouw bestelling gratis. Bij bestellingen onder de €50,- brengen wij verzendkosten in rekening. Voor brievenbuspost bedraagt dit €2,95, voor pakketpost €4,95.

Wil jij jouw pakketje graag in België laten bezorgen? Vanaf €100,- wordt gratis bezorging gehanteerd. Voor bestellingen onder de €100,- rekenen wij €9,95 aan verzendkosten.

Heb jij nog vragen over de bezorging van je pakketje? Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur ons een bericht via WhatsApp. Wij zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.