I think that no matter what one’s fashion style is... there’s always a place for luxe lingerie underneath it all (Dita von Teese) Je hebt er vast wel eens iemand over gehoord of zelf al aan geproefd: een thuisfeestje waarbij je mooie spullen kunt kopen en verkopen. Wordt het dan niet eens tijd voor een bralicious event? Een avond waarin onze stijlvolle LIV bodyfashion-producten centraal staan?

Waarom zou je een bralicious event organiseren?

Mooie lingerie, badmode en damesnachtkleding uitzoeken is natuurlijk sowieso al een feest. Samen met je vriendinnen, (schoon)moeder of zussen is het nog leuker. Elke dame is comfortabele of juist sexy onderkleding waard. Het geeft je een fijn en zelfverzekerd gevoel. Onze consulente weet veel van dit onderwerp en kan persoonlijke adviezen geven. Het is niet goed voor je borsten en rug als je de verkeerde bh draagt. Welke bh past bij je borsten? Welke bh-maat heb je nu eigenlijk? En misschien hebben je vriendinnen nog leuke tips? Welke onderbroeken zitten goed? Waarom is bijvoorbeeld Brazilian-ondergoed prettig? Welk dames ondergoed of -badkleding staat jou het best? Gun jezelf en de andere meiden een delicious, heerlijk lingeriefeest.

Hoe organiseer ik een LIV bodyfashion-lingerie en/of badkleding party?

Ja? Ben je overtuigd? Lijkt het jou leuk om een bralicious event te organiseren bij jou thuis? Geweldig! Wij denken graag met je mee en geven je tips en adviezen. Stuur ons een WhatsApp-bericht via +316 20 59 23 79 of verzend een e-mail naar info@livbodyfashion.nl. Onze consulente komt bij jou thuis en neemt passende kledingstukken mee, zodat jullie ruime keuze hebben tussen de draagbare ondergoeditems, de spannende lingeriesetjes en de fijne badkleding en -nachtkleding. Uiteraard zijn alle kledingproducten op de website te vinden. Als je een thema wil (óf lingerie party óf badkleding party óf een gecombineerde party) dan houden we daar rekening mee. Misschien wens je nog extra accessoires aan de keuzemogelijkheden toe te voegen. Overleg dan met ons! Wij nemen met plezier accessoires mee voor jouw girlsnight.

Hoeveel vrouwen mogen naar mijn LIV bodyfashion-event komen?

Je moet met minimaal 6 deelnemers zijn om een LIV bodyfashion-event te kunnen starten.

Ondergoed passen tijdens jouw lingeriefeest

Wij willen dat onze klanten hun keuzes weloverwogen maken en niet zomaar kledingstukken kopen zonder te weten of ze goed passen. Daarom is de mogelijkheid er om te passen tijdens jouw bralicious event. Onze consulente neemt alle maten en pasvormen mee. Ben je een beetje onzeker over jouw ondergoed maat? No worries! Er zit zeker weten een geschikte maat bij in onze lingerie collectie. Wij zullen ook discreet omgaan met ieders informatie. We roepen niet door de ruimte welke maat jou past. Nee, dat zeggen we subtiel en alleen tegen jou. Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen.

Goede hygiëne en privacy tijdens jouw bralicious party

Het is belangrijk dat jij als gastvrouw een schone ruimte aanbiedt, met genoeg privacy bij het passen van het damesondergoed, de badkleding of nachtsetjes. We zullen je hier aan herinneren voordat de party plaatsvindt. Vind je het lastig om in te schatten of je ruimte groot genoeg is en weet je niet waar het omkleedhokje zou moeten zijn? Contacteer ons dan. Wij hebben ervaring en denken graag met je mee. Wie weet is het kamerscherm uit jouw studeerkamer een optie? En misschien is de badkamer wel een goede omkleedruimte, met zelfs een afsluitbare deur. Wat wil je nog meer? Deel jouw gedachten en we maken samen een uitvoerbaar plan.

Ons cadeau voor jou, als gastvrouw van een lingerie-avond

Het is best even wat geregel, een bralicious event. Het wordt een topavond, dat is zeker. Maar je moet wat voorbereidingen treffen, eventueel haal je nog lekkere hapjes en drankjes in huis. Toch mag je ook wel iets extra’s verwachten als gastvrouw. Wij vergeten je niet! Jij krijgt van ons mooie producten cadeau. Hoeveel? Je krijgt 10% van de omzet tijdens het event. Voor dit bedrag mag je gratis iets uit ons assortiment uitzoeken. Wordt het nieuwe lingerie? Of toch een nachtjapon? Of een sportieve bikini?* *bij een party omzet lager dan €100 vervalt het gastvrouw-cadeau, ter compensatie krijg je dan een cadeaubon met 20% korting.

De bezorging van alle bestelde bralicious event-producten

Hoe verloopt de bezorging van de bestelde lingerie-items na zo’n meidenavond?
  1. Onze consulente helpt jullie ter plekke wanneer jullie meteen iets willen kopen. Dan is een betaling via de webshop het handigst. De afgerekende producten krijg je direct mee naar huis.
  2. Het is anders wanneer een lingerie-item nog besteld moet worden, omdat we het niet op voorraad hebben. Zit die ene bh heerlijk maar vind je de andere kleur, die de consulente niet mee had genomen, mooier? En is die kleur net niet meer in voorraad? Dan vragen we je om een bestelformulier (met handtekening) in te vullen.
Je rekent dan niet ter plaatse af, maar op het moment dat wij de bestelling in huis hebben. Wij laten het weten wanneer jouw lingerie-item in huis is en dan kun je afrekenen. Na ontvangst van je betaling, sturen wij jouw aankoop op. Je kunt jouw pakket dan binnen 2 werkdagen op de deurmat verwachten. Heb je nog vragen over het organiseren van een bralicious event via LIV bodyfashion? Super! Wij waarderen pro-activiteit en nieuwsgierigheid. Neem contact op via ons contactformulier of stuur ons een bericht via WhatsApp. Wij zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.