Voldoet het product niet helemaal aan je verwachtingen of wil je helemaal van de koop afzien? Dat kan! Wanneer je je bestelling wil retourneren, dien je het product binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Let op: je kunt je bestelling alleen retourneren als het aan de volgende voorwaarden voldoet:
  • Het artikel is compleet;
  • Het artikel is in originele staat, inclusief labels en verpakkingen;
  • Je hebt het artikel nog niet gedragen of gewassen. Passen mag, maar alleen als je je eigen slipje eronder draagt.

Hoe kan ik retourneren?

Van je aankoop afzien kan heel makkelijk door een mailtje te sturen naar info@livbodyfashion.nl. Vermeld hierin je ordernummer en eventueel de reden dat je de bestelling terug wil sturen. Wij zouden het heel fijn vinden als je in het onderwerp retour plus ordernummer vermeldt. Zo kunnen wij je retour namelijk veel sneller in orde maken. Verpak de artikelen die je wil retourneren in een stevige doos en in de originele verpakking.

We raden je aan om je verzendbewijs in ieder geval te bewaren tot het moment dat je van ons een bevestiging krijgt dat de artikelen zijn ontvangen. Helaas kunnen wij je zonder verzendbewijs niet helpen als het pakketje onverhoopt zoek raakt. Zodra wij je mail én het pakketje hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug storten.

Wanneer je de complete bestelling terugstuurt zullen wij ook de originele verzendkosten vergoeden, wanneer je slechts één of een aantal artikelen van de bestelling retour stuurt, vergoeden wij deze niet. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening.

Retouren mogen gestuurd worden naar onze winkel:

LIV bodyfashion
Schoolstraat 50
3241 CT
Middelharnis

Heb jij nog vragen over jouw retour of hoe je kunt retourneren? Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur ons een bericht via WhatsApp. Wij zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.