Horomia Geschenkset Horobox Fiori

Horomia Geschenkset Horobox Fiori

45,95

HOROMIA is een wasparfum die zorgt dat je was dagen lekker blijft ruiken. De Horomia Geschenkset Horobox Fiori is een super leuke geschenkdoos met 10 verschillende flesjes wasparfum van 50 ml.

De Horomia Geschenkset Horobox Fiori is een pure geursensatie. Slechts een paar druppels toevoegen in de wasmachine is voldoende om heerlijk geparfumeerde kledingstukken te verkrijgen die u de hele dag door een gevoel van luxe geven.

Waarom wasparfum?

Een heerlijk geur aan al je wasgoed die ook nog eens dagenlang blijft? Wie wil dat niet! Wasparfum is een luxe aanvulling op je wasmiddel. Een kleine hoeveelheid parfum in het bakje van de wasverzachter zorgt voor een sensationele geur aan al je wasgoed. Al je lievelingskleding, sportkleding, delicate stoffen, beddengoed en handdoeken komen heerlijk geparfumeerd uit de machine. Je hele linnenkast, ja zelfs je hele huis zal heerlijk ruiken. Maar wasparfum doet meer…. het verzorgt de vezels van je wasgoed en de kleuren blijven langer mooi. Ook zijn wasparfums beter voor je machine dan wasverzachters en andere geurmiddelen.

Gebruiksaanwijzing: geconcentreerd product. Schud voor gebruik.

In de wasmachine:  giet 5/10 ml product in de wasmachinelade die bestemd is voor de laatste spoeling/wasverzachter, afhankelijk van de intensiteit van de geur die u wilt verkrijgen.

Met de hand:  voeg 5/10 ml product toe aan elke 5 liter water. Gebruik beschermende handschoenen.

Let op: het product kan een allergische reactie veroorzaken. Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter! Dit geldt in het bijzonder voor personen met astmatische,- en/of allergische aandoeningen. Bij inname of contact met de ogen direct contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost.

Bekijk hier alle wasparfums van Horomia.

Dit product is uitverkocht

gratis verzending boven € 50,-
persoonlijke aandacht bij iedere levering crown
Details
Gewicht 0,844 kg
Afmetingen 25 × 25 × 4 cm
Inhoud

10 x 50 ml

Merk

Horomia

Artikelnummer: HO-WP-HORO-FIORI Categorieën: , Tag: Brand: