SOAK Celebration
SOAK Celebration
SOAK Celebration

SOAK Celebration 375ml

21,00

SOAK Celebration 375ml is de moderne was verzorging. Het is perfect voor het wassen van je meest sexy lingerie, zachtste truien, badkleding en alle fijne was die je het meest belangrijk vindt. SOAK is gemaakt in Canada en is gemakkelijk te gebruiken, een heerlijk ruikend wasproduct dat niet uitgespoeld hoeft te worden. De milieuvriendelijke wash reinigt en is ideaal voor hand en of machine was. Laat je was en de planeet wat liefde zien met SOAK Celebration 375ml.

Verkrijgbaar in een grote fles van 375 ml goed voor ongeveer 75 keer wassen, en in een reis flesje van 90 ml goed voor ongeveer 18 keer wassen zodat je ook op vakantie kan genieten van de heerlijke geur.

  • Gemaakt met plantaardige en hernieuwbare ingrediënten
  • Biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij, kleurstofvrij, sulfaatvrij
  • Veilig voor hand- of machine was

Het product is lief voor je delicate was en lief voor de planeet want het product is volledig biologisch afbreekbaar, inclusief de verpakking. Doordat je je was ook enkel 15 minuutjes laat “soaken” bespaar je ook nog eens veel water in tegenstelling tot de traditionele wasmethodes met heel veel spoelen.

Bekijk hier alle geuren van SOAK.

Celebration: geïnspireerd door de essentie van rode thee. Zoet, delicaat en absoluut heerlijk, deze eeuwige favoriet ruikt naar goed en schoon plezier.

 

Dit product is uitverkocht

gratis verzending boven € 50,-
persoonlijke aandacht bij iedere levering crown
Details
Inhoud

375 ml

Merk

SOAK

Artikelnummer: SOAK-S07C-S06C Categorieën: , Tags: , Brand: